Kaatopaikat.com — Kaatopaikkojen ja jäteasemien hakemisto.

Kohde-esittelyitä on yhteensä 257 kappaletta


Etsi kaatopaikkaa/jäteasemaa hakusanalla

Haapaveden hyötyjäteasema

Tällä esittelysivulla julkaistut aukioloajat perustuvat jäteaseman/kaatopaikan huoltajan nettisivuilla esitettyihin tietoihin. Aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta.

 • Nettisivut: http://www.vestia.fi/mihin-vien-jatteet/hyotyjateasemat/
 • Paikkakunta:
 • Alue: Pohjois-Pohjanmaa
 • Osoite: Pirkolantie 42, 86600 Haapavesi
 • Vastaanotettavat jätetyypit: Voi tuoda kotitalouksien jätettä, esimerkiksi peräkärrykuormassa jätettä ja kodinkoneita sekä kodin vaarallisia jätteitä.
 • Sivua on katseltu: 7 893 kertaa

Haapaveden jätekeskus sijaitsee Kärsämäentiellä. Asemalle voi tuoda kerrallaan henkilöauton peräkärryllisen (noin kuutiometrin) verran tavaraa. Isommat erät on syytä toimittaa Ylivieskan jätekeskukseen.

Jätekeskus on avoinna kesäaikaan torstaisin kello 14–18 kesällä (1.5.–30.9.) ja talviaikaan torstaisin kello 14–17 (1.10.–30.4.). Suljettu pyhäpäivinä. Ennen paikalla käymistä aukiolo kannattaa varmistaa esimerkiksi soittamalla.

Sähköpostiosoite on asiakaspalvelu@vestia.fi ja puhelinnumero esimerkiksi aukiolotiedusteluja varten on 044 726 2993 (ma–pe klo 8–16).

Anna mielipide tästä kohteesta!

Jos haluat saada vastauksen palautteeseesi tai kysymykseesi, voi olla parasta olla yhteydessä suoraan kyseisen jäteaseman/kaatopaikan asiakaspalveluun.

 • Auta pisteyttämään tämä kaatopaikka asettamalla arvosana väliltä 0–5, jossa numero 5 tarkoittaa erinomaista. Arvosanaa ei näytetä julkisesti, mutta sen avulla lasketaan annettujen pisteiden keskiarvo.
 • (Mitä tämä tarkoittaa? Vastaus: nimi ja sähköpostiosoite tallennetaan oman tietokoneesi nettiselaimen muistiin.)

Sähköpostiosoitteesi ei näy julkisesti kenellekään. Sitä kysytään tässä lomakkeessa vain siksi, että se vähentää roskapostin määrää.

Tuoreet mielipiteet

 1. Miikka Kossakki (Ämmässuon jätteenkäsittelykeskus)
 2. Tom Eklundh (Ämmässuon jätteenkäsittelykeskus)
 3. Urpo Pupitti (Suonenjoen jäteasema)
 4. KAIJA RINTA (Vähäkyrön hyötykäyttöasema)
 5. Pete (Kaustisen hyötykäyttöasema)

Saman seudun kohteita
Mistä tässä on kyse?
Lyhyesti: Kaatopaikat.com pyrkii listaamaan jokaisen Suomen alueella toimivan kaatopaikan ja jäteaseman yhteystiedot. Hävittämällä jätteen kaatopaikalla voidaan säästää ympäristöä, luontoa pilaantumiselta. Ennen kaatopaikalla tai jäteasemalla käymistä kannattaa etukäteen varmistaa, että asema on avoinna.