Kaatopaikat.com — Kaatopaikkojen ja jäteasemien hakemisto.

Kohde-esittelyitä on yhteensä 258 kappaletta


Etsi kaatopaikkaa/jäteasemaa hakusanalla

Hirviäkurun siirtokuormaus- ja hyötyjäteasema

Tällä esittelysivulla julkaistut aukioloajat perustuvat jäteaseman/kaatopaikan huoltajan nettisivuilla esitettyihin tietoihin. Aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta.

 • Nettisivut: http://www.lapeco.fi/jateasemat_yhteys.html
 • Paikkakunta:
 • Alue: Lappi
 • Osoite: Kemijärventie 1000, 99600 Sodankylä
 • Vastaanotettavat jätetyypit: esim. vaarallinen jäte, sähkölaitteet (SER-romu), metalliromu, lasi, posliini, puu, kestopuu, öljyjäte, puutarhajäte, rakennusjäte, maa- ja kiviainekset, vanhat huonekalut, ikkunat, ovet
 • Sivua on katseltu: 7 006 kertaa

Hirviäkurun siirtokuormaus- ja hyötyjäteasema löytyy Sodankylästä. Jäteasemaa hoitaa Sauli Puolakka. Puhelinnumero on 0400 174 875.

Sodankylän asema on avoinna:

 • kesäaikaan (1.5.–31.10.) ma–to kello 8–11 ja 12–17, sekä perjantaisin kello 8–11 ja 12–14.45. Viikonloppuisin suljettu.
 • (talviaikaan 1.11.–30.4.) ma–to kello 9–11 ja 12–17, sekä perjantaisin 8–11 ja 12–14.45. Viikonloppuisin suljettu.

Kaatopaikat.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Jos aseman esittelysivulla mainitaan puhelinnumero, siihen kannattaa soittaa ennen paikan päällä käymistä. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Hirviäkurun siirtokuormaus- ja hyötyjäteasema 1/5, yhteensä 1 arviota. 1 käyttäjäarvostelua.

Kaatopaikalle/jäteasemalle annetut mielipiteet:

Jos haluat saada vastauksen palautteeseesi tai kysymykseesi, voi olla parasta olla yhteydessä suoraan kyseisen jäteaseman/kaatopaikan asiakaspalveluun.

Heikki Martikainen:

Hei, mistään ei löydy jäteaseman aukioloaikoja, eikä annettu puhelinnumero vastaa. Eikö nettisivuille voi laittaa aukioloaikoja?

 • Kirjoitettu: 10. päivä heinäkuuta 2015
 • Kestolinkki: #
 • Auta pisteyttämään tämä kaatopaikka asettamalla arvosana väliltä 0–5, jossa numero 5 tarkoittaa erinomaista. Arvosanaa ei näytetä julkisesti, mutta sen avulla lasketaan annettujen pisteiden keskiarvo.
 • (Mitä tämä tarkoittaa? Vastaus: nimi ja sähköpostiosoite tallennetaan oman tietokoneesi nettiselaimen muistiin.)

Sähköpostiosoitteesi ei näy julkisesti kenellekään. Sitä kysytään tässä lomakkeessa vain siksi, että se vähentää roskapostin määrää.

Tuoreet mielipiteet

 1. katri viinikka (Ylihärmän hyötykäyttöasema)
 2. Päivi Salonen (Vesilahden jäteasema)
 3. Juho Laaksonen (Kauhavan hyötykäyttöasema)
 4. Janne Lehväkari (Keravan pienkierrätysasema)
 5. Sari Kettunen (Keravan pienkierrätysasema)

Saman seudun kohteita

Alueet
Mistä tässä on kyse?
Lyhyesti: Kaatopaikat.com pyrkii listaamaan jokaisen Suomen alueella toimivan kaatopaikan ja jäteaseman yhteystiedot. Hävittämällä jätteen kaatopaikalla voidaan säästää ympäristöä, luontoa pilaantumiselta. Ennen kaatopaikalla tai jäteasemalla käymistä kannattaa etukäteen varmistaa, että asema on avoinna.