Kaatopaikat.com — Kaatopaikkojen ja jäteasemien hakemisto.

Kohde-esittelyitä on yhteensä 257 kappaletta


Etsi kaatopaikkaa/jäteasemaa hakusanalla

Jätekeskus Jäkälä

Tällä esittelysivulla julkaistut aukioloajat perustuvat jäteaseman/kaatopaikan huoltajan nettisivuilla esitettyihin tietoihin. Aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta.

 • Nettisivut: http://www.peramerenjatehuolto.fi/palvelupisteet/jatekeskus-jakala/
 • Paikkakunta:
 • Alue: Lappi
 • Osoite: Kalkkimaantie 614, 95480 Tornio
 • Vastaanotettavat jätetyypit: Esim. kyllästetty puu, levyjäte, poltettava/lajiteltava jäte, pahvi, kaatopaikkajäte, metalliromu, kylmälaitteet, televisiot, radiot, videot, tietokoneet, tulostimet, pesukoneet, mikrot, pölynimurit, liesituulettimet ja vaaralliset jätteet
 • Sivua on katseltu: 7 809 kertaa

Jätekeskus Jäkälä sijaitsee Torniossa. Avoinna ma–pe kello 7–18. Viikonloppuisin suljettu. Ennen paikalla käymistä aukiolo kannattaa varmistaa esimerkiksi Jäkälän nettisivuilta tai soittamalla neuvontaan. Jätekeskusta ylläpitää Perämeren Jätehuolto Oy. Jäkälä sijaitsee noin 15 kilometrin päässä Tornion keskustasta.

Jätekeskuksen puhelinnumero on 0400 181 456 ja neuvonnan numero 0400 777 401. Laskutuksen numero on 040 548 9162. Lisäksi puhelinnumero jätekeskuksen valvomoon on 0400 181 456.

Kaatopaikat.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Jos aseman esittelysivulla mainitaan puhelinnumero, siihen kannattaa soittaa ennen paikan päällä käymistä. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Jätekeskus Jäkälä 0/5, yhteensä 1 arviota. 1 käyttäjäarvostelua.

Kaatopaikalle/jäteasemalle annetut mielipiteet:

Jos haluat saada vastauksen palautteeseesi tai kysymykseesi, voi olla parasta olla yhteydessä suoraan kyseisen jäteaseman/kaatopaikan asiakaspalveluun.

Mika Tissari :

Aika luokatonta toimintaa. Jos oikeasti työssäkäyvä haluaa jätteitä hävittää niin Ouluun pitää ajaa. Holstinharju olisi saanut jäädä toimintaan.

 • Kirjoitettu: 10. päivä kesäkuuta 2016
 • Kestolinkki: #
 • Auta pisteyttämään tämä kaatopaikka asettamalla arvosana väliltä 0–5, jossa numero 5 tarkoittaa erinomaista. Arvosanaa ei näytetä julkisesti, mutta sen avulla lasketaan annettujen pisteiden keskiarvo.
 • (Mitä tämä tarkoittaa? Vastaus: nimi ja sähköpostiosoite tallennetaan oman tietokoneesi nettiselaimen muistiin.)

Sähköpostiosoitteesi ei näy julkisesti kenellekään. Sitä kysytään tässä lomakkeessa vain siksi, että se vähentää roskapostin määrää.

Tuoreet mielipiteet

 1. Miikka Kossakki (Ämmässuon jätteenkäsittelykeskus)
 2. Tom Eklundh (Ämmässuon jätteenkäsittelykeskus)
 3. Urpo Pupitti (Suonenjoen jäteasema)
 4. KAIJA RINTA (Vähäkyrön hyötykäyttöasema)
 5. Pete (Kaustisen hyötykäyttöasema)

Saman seudun kohteita
Mistä tässä on kyse?
Lyhyesti: Kaatopaikat.com pyrkii listaamaan jokaisen Suomen alueella toimivan kaatopaikan ja jäteaseman yhteystiedot. Hävittämällä jätteen kaatopaikalla voidaan säästää ympäristöä, luontoa pilaantumiselta. Ennen kaatopaikalla tai jäteasemalla käymistä kannattaa etukäteen varmistaa, että asema on avoinna.