Kaatopaikat.com — Kaatopaikkojen ja jäteasemien hakemisto.

Kohde-esittelyitä on yhteensä 257 kappaletta


Etsi kaatopaikkaa/jäteasemaa hakusanalla

Jyrin vastaanottoasema

Tällä esittelysivulla julkaistut aukioloajat perustuvat jäteaseman/kaatopaikan huoltajan nettisivuilla esitettyihin tietoihin. Aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta.

 • Nettisivut: https://www.jatekukko.fi
 • Paikkakunta:
 • Alue: Pohjois-Karjala
 • Osoite: Jyrinmäentie 19, 83500 Outokumpu
 • Vastaanotettavat jätetyypit: esim. metalliromu, puu, sekajäte, tiili, biojäte, betoni, asbesti.
 • Sivua on katseltu: 9 924 kertaa

Jyrin käsittelyasema, eli Outokummun kaatopaikka, on nykyisin Jätekukon hallinnoima. Jyrissä on Pikkukukon lajitteluasema ja isojen kuormien vastaanotto. Vastaanottoalue on avoinna 31.10.2018 asti seuraavasti: maanantaisin kello 8–16 ja torstaisin 12–18. Poikkeuksista aukioloissa kerrotaan Jätekukon nettisivuilla.

Asiakaspalvelun sähköpostiosoite on asiakaspalvelu@jatekukko.fi ja puhelinnumero 017 368 0152.

Kaatopaikat.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Jos aseman esittelysivulla mainitaan puhelinnumero, siihen kannattaa soittaa ennen paikan päällä käymistä. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Anna mielipide tästä kohteesta!

Jos haluat saada vastauksen palautteeseesi tai kysymykseesi, voi olla parasta olla yhteydessä suoraan kyseisen jäteaseman/kaatopaikan asiakaspalveluun.

 • Auta pisteyttämään tämä kaatopaikka asettamalla arvosana väliltä 0–5, jossa numero 5 tarkoittaa erinomaista. Arvosanaa ei näytetä julkisesti, mutta sen avulla lasketaan annettujen pisteiden keskiarvo.
 • (Mitä tämä tarkoittaa? Vastaus: nimi ja sähköpostiosoite tallennetaan oman tietokoneesi nettiselaimen muistiin.)

Sähköpostiosoitteesi ei näy julkisesti kenellekään. Sitä kysytään tässä lomakkeessa vain siksi, että se vähentää roskapostin määrää.

Tuoreet mielipiteet

 1. Janne Lehväkari (Keravan pienkierrätysasema)
 2. Sari Kettunen (Keravan pienkierrätysasema)
 3. Miikka Kossakki (Muhoksen jäteasema)
 4. Ari Kontro (Sotkamon lajitteluasema)
 5. Regina Partanen (Muhoksen jäteasema)

Saman seudun kohteita
Mistä tässä on kyse?
Lyhyesti: Kaatopaikat.com pyrkii listaamaan jokaisen Suomen alueella toimivan kaatopaikan ja jäteaseman yhteystiedot. Hävittämällä jätteen kaatopaikalla voidaan säästää ympäristöä, luontoa pilaantumiselta. Ennen kaatopaikalla tai jäteasemalla käymistä kannattaa etukäteen varmistaa, että asema on avoinna.