Kaatopaikat.com — Kaatopaikkojen ja jäteasemien hakemisto.

Kohde-esittelyitä on yhteensä 257 kappaletta


Etsi kaatopaikkaa/jäteasemaa hakusanalla

Kemiönsaaren lajitteluasema

Tällä esittelysivulla julkaistut aukioloajat perustuvat jäteaseman/kaatopaikan huoltajan nettisivuilla esitettyihin tietoihin. Aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta.

 • Nettisivut: https://www.lsjh.fi/fi/jatteen-vastaanotto/jatekeskukset-ja-asemat/k…
 • Paikkakunta:
 • Alue: Varsinais-Suomi
 • Osoite: Storkärrintie 73, 25870 Kemiönsaari (Dragsfjärd)
 • Vastaanotettavat jätetyypit: Esimerkiksi asbesti, betonijäte, tiilijäte, biojäte, haravointijäte, jauhesammuttimet, kannot, kuormalavat, loppujäte, painekyllästetty puu, puujäte, renkaat, risut, vaarallinen jäte
 • Sivua on katseltu: 7 227 kertaa

Kemiönsaaren lajitteluasema (tunnettiin aikaisemmin Kemiönsaaren jäteasemana) sijaitsee Storkärrintie 73:ssa, Genbölessä. Viitoitus Dragsfjärdintie 1460 kohdalta.

Puhelinnumero on 0200 47470.

Lajitteluasema on avoinna torstaisin kello 13–18. Lisäksi avoinna huhti–lokakuussa tiistaisin kello 10–15 ja joka kuukauden viimeisenä arkilauantaina kello 10–15.

Karttakuva on suuntaa-antava.

Kaatopaikat.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Jos aseman esittelysivulla mainitaan puhelinnumero, siihen kannattaa soittaa ennen paikan päällä käymistä. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Kemiönsaaren lajitteluasema 0/5, yhteensä 1 arviota. 1 käyttäjäarvostelua.

Kaatopaikalle/jäteasemalle annetut mielipiteet:

Jos haluat saada vastauksen palautteeseesi tai kysymykseesi, voi olla parasta olla yhteydessä suoraan kyseisen jäteaseman/kaatopaikan asiakaspalveluun.

Tuula Kallio:

Idioottimaiset aukioloajat! Onko tarkoitus tehdä jätteiden tuominen mahdottomaksi! Ja mikä sellainen kommentti on, jossa pyydetään soittamaan etukäteen ja varmistamaan, että väki on saapunut töihin??? Auliisti kerrotaan aukiolot esim. 20.6.2013. olisiko aika siellä Kemiönsaarellakin herätä tähän päivään ja miettiä sellaista seikkaa kuin asiakaspalvelu!

 • Kirjoitettu: 19. päivä huhtikuuta 2016
 • Kestolinkki: #
 • Auta pisteyttämään tämä kaatopaikka asettamalla arvosana väliltä 0–5, jossa numero 5 tarkoittaa erinomaista. Arvosanaa ei näytetä julkisesti, mutta sen avulla lasketaan annettujen pisteiden keskiarvo.
 • (Mitä tämä tarkoittaa? Vastaus: nimi ja sähköpostiosoite tallennetaan oman tietokoneesi nettiselaimen muistiin.)

Sähköpostiosoitteesi ei näy julkisesti kenellekään. Sitä kysytään tässä lomakkeessa vain siksi, että se vähentää roskapostin määrää.

Tuoreet mielipiteet

 1. Miikka Kossakki (Ämmässuon jätteenkäsittelykeskus)
 2. Tom Eklundh (Ämmässuon jätteenkäsittelykeskus)
 3. Urpo Pupitti (Suonenjoen jäteasema)
 4. KAIJA RINTA (Vähäkyrön hyötykäyttöasema)
 5. Pete (Kaustisen hyötykäyttöasema)

Saman seudun kohteita
Mistä tässä on kyse?
Lyhyesti: Kaatopaikat.com pyrkii listaamaan jokaisen Suomen alueella toimivan kaatopaikan ja jäteaseman yhteystiedot. Hävittämällä jätteen kaatopaikalla voidaan säästää ympäristöä, luontoa pilaantumiselta. Ennen kaatopaikalla tai jäteasemalla käymistä kannattaa etukäteen varmistaa, että asema on avoinna.