Kaatopaikat.com — Kaatopaikkojen ja jäteasemien hakemisto.

Kohde-esittelyitä on yhteensä 257 kappaletta


Etsi kaatopaikkaa/jäteasemaa hakusanalla

Korvenmäen jätekeskus

Tällä esittelysivulla julkaistut aukioloajat perustuvat jäteaseman/kaatopaikan huoltajan nettisivuilla esitettyihin tietoihin. Aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta.

 • Nettisivut: http://www.lsjh.fi/fi/jatteen-vastaanotto/jatekeskukset-ja-asemat/ko…
 • Paikkakunta:
 • Alue: Varsinais-Suomi
 • Osoite: Helsingintie 541, 24100 Salo
 • Vastaanotettavat jätetyypit: Esim. asbesti, asfaltti, betoni, tiilijäte, biojäte, kannot, metalli, paperi, puhdas ylijäämaa, sähkölaitteet, puujäte, renkaat, risut, tietoturvajäte ja vaarallinen jäte.
 • Sivua on katseltu: 13 889 kertaa

Korvenmäen jätekeskus sijaitsee Salossa, osoitteessa Helsingintie 541. Jäteaseman vastaanoton puhelinnumero on (02) 727 6803.

Avoinna maanantaisin kello 7–19 sekä ti–pe 7–17. Lisäksi avoinna huhti–lokakuussa joka kuukauden viimeisenä arkilauantaina klo 10–15. Jäteasema on arkipyhinä sekä juhannus- ja jouluaattona suljettu. Ennen paikalla käymistä aukiolo kannattaa varmistaa soittamalla tai Lounais-Suomen Jätehuollon nettisivuilta.

Tässä jätekeskuksessa otetaan vastaan myös suurasiakkaiden jätekuormia. Maksun voi suorittaa käteisellä, pankkikortilla tai luottokortilla.

Kaatopaikat.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Jos aseman esittelysivulla mainitaan puhelinnumero, siihen kannattaa soittaa ennen paikan päällä käymistä. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Korvenmäen jätekeskus 0/5, yhteensä 2 arviota. 2 käyttäjäarvostelua.

Kaatopaikalle/jäteasemalle annetut mielipiteet:

Jos haluat saada vastauksen palautteeseesi tai kysymykseesi, voi olla parasta olla yhteydessä suoraan kyseisen jäteaseman/kaatopaikan asiakaspalveluun.

Syuichi Yonemoto:

Minulla on käyttö rikkinaiselle arkku-pakastimelle ja kävin Salon kierrätyskeskuksessa, jossa ei myydä rikkinaisia. Sitten kävin Salon Korvenmäen kaatopaikan konttorissa, jossa vastattiin minulle, että emme voi antaa,,,,.

Onko tämä kierrätystä !

 • Kirjoitettu: 24. päivä huhtikuuta 2013
 • Kestolinkki: #

Kalle Koskinen:

Vaakahenkilöltä törkeetä toimintaa. Henkilön suurin työ oli haukkua omia työkavereita asiakkaalle. Ja kysehän on Salon Jätekeskua

 • Kirjoitettu: 22. päivä syyskuuta 2015
 • Kestolinkki: #
 • Auta pisteyttämään tämä kaatopaikka asettamalla arvosana väliltä 0–5, jossa numero 5 tarkoittaa erinomaista. Arvosanaa ei näytetä julkisesti, mutta sen avulla lasketaan annettujen pisteiden keskiarvo.
 • (Mitä tämä tarkoittaa? Vastaus: nimi ja sähköpostiosoite tallennetaan oman tietokoneesi nettiselaimen muistiin.)

Sähköpostiosoitteesi ei näy julkisesti kenellekään. Sitä kysytään tässä lomakkeessa vain siksi, että se vähentää roskapostin määrää.

Tuoreet mielipiteet

 1. Katariina Paavola (Sotkamon lajitteluasema)
 2. Pasi Nurmi (Urjalan jäteasema)
 3. Toivo Kinnunen (Tyrnävän jäteasema)
 4. Kari (Kontiosuon jätekeskus)
 5. Arto Pääkkönen (Kuhmon lajitteluasema)

Saman seudun kohteita
Mistä tässä on kyse?
Lyhyesti: Kaatopaikat.com pyrkii listaamaan jokaisen Suomen alueella toimivan kaatopaikan ja jäteaseman yhteystiedot. Hävittämällä jätteen kaatopaikalla voidaan säästää ympäristöä, luontoa pilaantumiselta. Ennen kaatopaikalla tai jäteasemalla käymistä kannattaa etukäteen varmistaa, että asema on avoinna.