Kaatopaikat.com — Kaatopaikkojen ja jäteasemien hakemisto.

Kohde-esittelyitä on yhteensä 258 kappaletta


Etsi kaatopaikkaa/jäteasemaa hakusanalla

Kuusiselän kaatopaikka

Tällä esittelysivulla julkaistut aukioloajat perustuvat jäteaseman/kaatopaikan huoltajan nettisivuilla esitettyihin tietoihin. Aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta.

EU:n pohjoisin kaatopaikka, Kuusiselän kaatopaikka, toimii Rovaniemellä ja se on avoinna arkikeskiviikkoisin ja -torstaisin kello 9–15. Sitä hoitaa Napapiirin Residuum Oy.

Kaatopaikan puhelinnumero aukioloaikoina on 020 712 0231. Lisäksi kotitalouksien käytettävissä on jäteneuvonta numerossa 0800 120 230 (arkisin klo 9–15). Napapiirin Residuumin asiakaspalvelun puhelinnumero on 020 712 0230 (arkisin klo 9–15).

Huomioitavaa: marraskuusta 2016 saakka tällä kaatopaikalla on otettu vastaan vain biojätteitä, erityisjätteitä ja rajoitettuja määriä lievästi pilaantuneita maa-aineksia.

Kaatopaikat.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Jos aseman esittelysivulla mainitaan puhelinnumero, siihen kannattaa soittaa ennen paikan päällä käymistä. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Anna mielipide tästä kohteesta!

Jos haluat saada vastauksen palautteeseesi tai kysymykseesi, voi olla parasta olla yhteydessä suoraan kyseisen jäteaseman/kaatopaikan asiakaspalveluun.

  • Auta pisteyttämään tämä kaatopaikka asettamalla arvosana väliltä 0–5, jossa numero 5 tarkoittaa erinomaista. Arvosanaa ei näytetä julkisesti, mutta sen avulla lasketaan annettujen pisteiden keskiarvo.
  • (Mitä tämä tarkoittaa? Vastaus: nimi ja sähköpostiosoite tallennetaan oman tietokoneesi nettiselaimen muistiin.)

Sähköpostiosoitteesi ei näy julkisesti kenellekään. Sitä kysytään tässä lomakkeessa vain siksi, että se vähentää roskapostin määrää.

Tuoreet mielipiteet

  1. katri viinikka (Ylihärmän hyötykäyttöasema)
  2. Päivi Salonen (Vesilahden jäteasema)
  3. Juho Laaksonen (Kauhavan hyötykäyttöasema)
  4. Janne Lehväkari (Keravan pienkierrätysasema)
  5. Sari Kettunen (Keravan pienkierrätysasema)

Saman seudun kohteita

Alueet
Mistä tässä on kyse?
Lyhyesti: Kaatopaikat.com pyrkii listaamaan jokaisen Suomen alueella toimivan kaatopaikan ja jäteaseman yhteystiedot. Hävittämällä jätteen kaatopaikalla voidaan säästää ympäristöä, luontoa pilaantumiselta. Ennen kaatopaikalla tai jäteasemalla käymistä kannattaa etukäteen varmistaa, että asema on avoinna.