Kaatopaikat.com — Kaatopaikkojen ja jäteasemien hakemisto.

Kohde-esittelyitä on yhteensä 214 kappaletta


Etsi kaatopaikkaa/jäteasemaa hakusanalla

Lakeuden Etappi, Ylistaro

Ylistarolla, Seinäjoella, sijaitseva Lakeuden Etapin jäteaseman puhelinnumero on 040 774 8530. Avoinna 1.11.–31.3. välisenä aikana keskiviikkoisin kello 14–18 sekä 1.4.–31.10. keskiviikkoisin klo 12–18. Ennen paikalla käymistä aukiolo kannattaa tarkistaa vaikkapa soittamalla.

Kaatopaikat.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Jos aseman esittelysivulla mainitaan puhelinnumero, siihen kannattaa soittaa ennen paikan päällä käymistä. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Anna mielipide tästä kohteesta!

  • Auta pisteyttämään tämä kaatopaikka asettamalla arvosana väliltä 0–5, jossa numero 5 tarkoittaa erinomaista. Arvosanaa ei näytetä julkisesti, mutta sen avulla lasketaan annettujen pisteiden keskiarvo.
  • (Mitä tämä tarkoittaa? Vastaus: nimi ja sähköpostiosoite tallennetaan oman tietokoneesi nettiselaimen muistiin.)

Sähköpostiosoitteesi ei näy julkisesti kenellekään. Sitä kysytään tässä lomakkeessa vain siksi, että se vähentää roskapostin määrää.

Tuoreet mielipiteet

  1. Liukkonen (Lassila & Tikanoja, Joutsa)
  2. Juhani Hipsi (Lieksan jäteasema)
  3. Petri (Ahlmannintien jäteasema)
  4. Vartiomies (Ahlmannintien jäteasema)
  5. Jyrki Kangas (Orimattilan jäteasema)

Saman seudun kohteita

Alueet
Mistä tässä on kyse?
Lyhyesti: Kaatopaikat.com pyrkii listaamaan jokaisen Suomen alueella toimivan kaatopaikan ja jäteaseman yhteystiedot. Hävittämällä jätteen kaatopaikalla voidaan säästää ympäristöä, luontoa pilaantumiselta. Ennen kaatopaikalla tai jäteasemalla käymistä kannattaa etukäteen varmistaa, että asema on avoinna.