Kaatopaikat.com — Kaatopaikkojen ja jäteasemien hakemisto.

Kohde-esittelyitä yhteensä 174 kappaletta


Etsi kaatopaikkaa/jäteasemaa hakusanalla

Lakeuden Etappi, Ylistaro

Ylistarolla, Seinäjoella, sijaitseva Lakeuden Etapin jäteaseman puhelinnumero on 040 774 8530. Avoinna 1.11.–31.3. välisenä aikana keskiviikkoisin kello 14–18 sekä 1.4.–31.10. keskiviikkoisin klo 12–18. Ennen paikalla käymistä aukiolo kannattaa tarkistaa vaikkapa soittamalla.

Kaatopaikat.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Jos aseman esittelysivulla mainitaan puhelinnumero, siihen kannattaa soittaa ennen paikan päällä käymistä. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Anna mielipide tästä kohteesta!

  • Auta pisteyttämään tämä kaatopaikka asettamalla arvosana väliltä 0–5, jossa numero 5 tarkoittaa erinomaista. Arvosanaa ei näytetä julkisesti, mutta sen avulla lasketaan annettujen pisteiden keskiarvo.

Kommentoitaessa julkaisua Lakeuden Etappi, Ylistaro sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

  1. Eija Huhtala (Hallavaaran jätekeskus)
  2. Ronja Lundqvist (Kokkolan hyötykäyttöasema)
  3. Aune Runtuvuori (Kauhavan hyötykäyttöasema)
  4. Eija Kivelä (Vihdin jäteasema)
  5. pete mömmö (Pieksämäen jäteasema)

Saman seudun kohteita

Alueet




Mistä tässä on kyse?
Lyhyesti: Kaatopaikat.com pyrkii listaamaan jokaisen Suomen alueella toimivan kaatopaikan ja jäteaseman yhteystiedot. Hävittämällä jätteen kaatopaikalla voidaan säästää ympäristöä, luontoa pilaantumiselta. Ennen kaatopaikalla tai jäteasemalla käymistä kannattaa etukäteen varmistaa, että asema on avoinna.