Kaatopaikat.com — Kaatopaikkojen ja jäteasemien hakemisto.

Kohde-esittelyitä on yhteensä 229 kappaletta


Etsi kaatopaikkaa/jäteasemaa hakusanalla

Metsä-Sairilan jäteasema

Metsä-Sairilan jäteasema toimii Mikkelissä. Jätekeskus palvelee ma–pe kello 7–18. Aukioloajat kannattaa varmistaa soittamalla ennen paikalla käymistä. Vastaanoton numero on 020 775 6100 kello 7ndash;9 sekä klo 15 jälkeen 040 351 8333. Kesäaikaan on myynnissä pienasiakkaille Kekkilän mineraalilannoitettua multaa.

Kaatopaikat.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Jos aseman esittelysivulla mainitaan puhelinnumero, siihen kannattaa soittaa ennen paikan päällä käymistä. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Metsä-Sairilan jäteasema 1/5, yhteensä 1 arviota. 1 käyttäjäarvostelua.

Kaatopaikalle/jäteasemalle annetut mielipiteet:

Jos haluat saada vastauksen palautteeseesi tai kysymykseesi, voi olla parasta olla yhteydessä suoraan kyseisen jäteaseman/kaatopaikan asiakaspalveluun.

MP:

Muuten hyvä mutta miksi ei ole lauantaisin auki, silloin kun olisi mahdollisuus asioida.

  • Kirjoitettu: 30. päivä elokuuta 2014
  • Kestolinkki: #
  • Auta pisteyttämään tämä kaatopaikka asettamalla arvosana väliltä 0–5, jossa numero 5 tarkoittaa erinomaista. Arvosanaa ei näytetä julkisesti, mutta sen avulla lasketaan annettujen pisteiden keskiarvo.
  • (Mitä tämä tarkoittaa? Vastaus: nimi ja sähköpostiosoite tallennetaan oman tietokoneesi nettiselaimen muistiin.)

Sähköpostiosoitteesi ei näy julkisesti kenellekään. Sitä kysytään tässä lomakkeessa vain siksi, että se vähentää roskapostin määrää.

Tuoreet mielipiteet

  1. Pentti Kujala (Someron jäteasema)
  2. Rea Olander (Loviisan jäteasema)
  3. Isosaari Eeva-Liisa (Sastamalan jäteasema)
  4. Jari Koskinen (Koukkujärven jätteenkäsittelykeskus)
  5. Allan Vuorinen (Koukkujärven jätteenkäsittelykeskus)

Saman seudun kohteita

Alueet
Mistä tässä on kyse?
Lyhyesti: Kaatopaikat.com pyrkii listaamaan jokaisen Suomen alueella toimivan kaatopaikan ja jäteaseman yhteystiedot. Hävittämällä jätteen kaatopaikalla voidaan säästää ympäristöä, luontoa pilaantumiselta. Ennen kaatopaikalla tai jäteasemalla käymistä kannattaa etukäteen varmistaa, että asema on avoinna.