Kaatopaikat.com — Kaatopaikkojen ja jäteasemien hakemisto.

Kohde-esittelyitä yhteensä 174 kappaletta


Etsi kaatopaikkaa/jäteasemaa hakusanalla

Metsä-Sairilan jäteasema

Metsä-Sairilan jäteasema toimii Mikkelissä. Jätekeskus palvelee ma–pe kello 7–18. Aukioloajat kannattaa varmistaa soittamalla ennen paikalla käymistä. Vastaanoton numero on 020 775 6100 kello 7ndash;9 sekä klo 15 jälkeen 040 351 8333. Kesäaikaan on myynnissä pienasiakkaille Kekkilän mineraalilannoitettua multaa.

Kaatopaikat.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Jos aseman esittelysivulla mainitaan puhelinnumero, siihen kannattaa soittaa ennen paikan päällä käymistä. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Anna mielipide tästä kohteesta!

  • Auta pisteyttämään tämä kaatopaikka asettamalla arvosana väliltä 0–5, jossa numero 5 tarkoittaa erinomaista. Arvosanaa ei näytetä julkisesti, mutta sen avulla lasketaan annettujen pisteiden keskiarvo.

Kommentoitaessa julkaisua Metsä-Sairilan jäteasema sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

  1. Kai Koski (Vihdin jäteasema)
  2. Heimo Turunen (Hollolan jäteasema)
  3. jorma tulenheimo (Alahärmän hyötykäyttöasema)
  4. Katri Henriksson (Metsä-Tuomelan jäteasema)
  5. Matti Ahokas (Jaalan jäteasema)

Saman seudun kohteita

Alueet
Mistä tässä on kyse?
Lyhyesti: Kaatopaikat.com pyrkii listaamaan jokaisen Suomen alueella toimivan kaatopaikan ja jäteaseman yhteystiedot. Hävittämällä jätteen kaatopaikalla voidaan säästää ympäristöä, luontoa pilaantumiselta. Ennen kaatopaikalla tai jäteasemalla käymistä kannattaa etukäteen varmistaa, että asema on avoinna.