Kaatopaikat.com — Kaatopaikkojen ja jäteasemien hakemisto.

Kohde-esittelyitä on yhteensä 257 kappaletta


Etsi kaatopaikkaa/jäteasemaa hakusanalla

Metsä-Sairilan jätekeskus

Tällä esittelysivulla julkaistut aukioloajat perustuvat jäteaseman/kaatopaikan huoltajan nettisivuilla esitettyihin tietoihin. Aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta.

Metsä-Sairila Oy:n jätekeskus toimii Mikkelissä ja palvelee ma–pe kello 7–18. Aukioloajat kannattaa varmistaa soittamalla ennen paikalla käymistä.

Vastaanoton numero on 044 722 2300. Aamulla klo 7.00–9.00 sekä illalla klo 15.00–18.00 (perjantaisin klo 12.00–18.00) välisenä aikana jätekeskukseen saa yhteyden soittamalla numeroon 040 351 8333).

Kesäaikaan on myynnissä pienasiakkaille Kekkilän mineraalilannoitettua multaa.

Kaatopaikat.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Jos aseman esittelysivulla mainitaan puhelinnumero, siihen kannattaa soittaa ennen paikan päällä käymistä. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Metsä-Sairilan jätekeskus 3/5, yhteensä 2 arviota. 2 käyttäjäarvostelua.

Kaatopaikalle/jäteasemalle annetut mielipiteet:

Jos haluat saada vastauksen palautteeseesi tai kysymykseesi, voi olla parasta olla yhteydessä suoraan kyseisen jäteaseman/kaatopaikan asiakaspalveluun.

MP:

Muuten hyvä mutta miksi ei ole lauantaisin auki, silloin kun olisi mahdollisuus asioida.

 • Kirjoitettu: 30. päivä elokuuta 2014
 • Kestolinkki: #

Jussi Simpura :

Saamani palvelu on aina ollut erinomaista. Lähetin tämän viestin ehdottaakseni, että Metsä-Sairila liittäisi jäteaseman palveluihin polttopuun myynnin. Paluukuormia lähtisi tyhjien peräkärrien mukana monta. Tämän voisi tehdä firmanne omin voimin tai sopivassa yhteistyössä alan yrittäjän kanssa.

 • Kirjoitettu: 30. päivä kesäkuuta 2017
 • Kestolinkki: #
 • Auta pisteyttämään tämä kaatopaikka asettamalla arvosana väliltä 0–5, jossa numero 5 tarkoittaa erinomaista. Arvosanaa ei näytetä julkisesti, mutta sen avulla lasketaan annettujen pisteiden keskiarvo.
 • (Mitä tämä tarkoittaa? Vastaus: nimi ja sähköpostiosoite tallennetaan oman tietokoneesi nettiselaimen muistiin.)

Sähköpostiosoitteesi ei näy julkisesti kenellekään. Sitä kysytään tässä lomakkeessa vain siksi, että se vähentää roskapostin määrää.

Tuoreet mielipiteet

 1. Katariina Paavola (Sotkamon lajitteluasema)
 2. Pasi Nurmi (Urjalan jäteasema)
 3. Toivo Kinnunen (Tyrnävän jäteasema)
 4. Kari (Kontiosuon jätekeskus)
 5. Arto Pääkkönen (Kuhmon lajitteluasema)

Saman seudun kohteita
Mistä tässä on kyse?
Lyhyesti: Kaatopaikat.com pyrkii listaamaan jokaisen Suomen alueella toimivan kaatopaikan ja jäteaseman yhteystiedot. Hävittämällä jätteen kaatopaikalla voidaan säästää ympäristöä, luontoa pilaantumiselta. Ennen kaatopaikalla tai jäteasemalla käymistä kannattaa etukäteen varmistaa, että asema on avoinna.