Kaatopaikat.com — Kaatopaikkojen ja jäteasemien hakemisto.

Kohde-esittelyitä on yhteensä 257 kappaletta


Etsi kaatopaikkaa/jäteasemaa hakusanalla

Rauhalan jätekeskus

Rauhalan jätekeskus (entinen Rauhalan kaatopaikka) sijaitsee Finbynlaaksossa. Se on avoinna maanantaisin kello 11.30–19 ja tii–pe klo 9.30–17. Lisäksi avoinna huhti–lokakuussa joka kuukauden ensimmäisenä arkilauantaina klo 10–15.

Puhelinnumero on 020 728 2160.

Paikalle saavuttaessa on syytä ilmoittautua vastaanottopisteen henkilökunnalle, joka tarvittaessa neuvoo ja auttaa asioinnissa.

Jätekeskukseen voi tuoda jätteitä pääasiassa peräkärry- ja pakettiautokuormina. Betonin ja tiilijätteen suurkuormia vastaanotetaan vain sopimuksesta.

Kaatopaikat.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Jos aseman esittelysivulla mainitaan puhelinnumero, siihen kannattaa soittaa ennen paikan päällä käymistä. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Rauhalan jätekeskus 1/5, yhteensä 2 arviota. 2 käyttäjäarvostelua.

Kaatopaikalle/jäteasemalle annetut mielipiteet:

Jos haluat saada vastauksen palautteeseesi tai kysymykseesi, voi olla parasta olla yhteydessä suoraan kyseisen jäteaseman/kaatopaikan asiakaspalveluun.

kärryllinen paskaa:

ei ollut ketään neuvomassa minne viedä mitäkin eikä ollut ketään auttamassa peräkärryn tyhjennyksessä

 • Kirjoitettu: 20. päivä helmikuuta 2017
 • Kestolinkki: #

oolannin impi:

vai vielä pitäs jonkun tyhjentää sun paskas kyllä oot aika mölli

 • Kirjoitettu: 04. päivä huhtikuuta 2017
 • Kestolinkki: #
 • Auta pisteyttämään tämä kaatopaikka asettamalla arvosana väliltä 0–5, jossa numero 5 tarkoittaa erinomaista. Arvosanaa ei näytetä julkisesti, mutta sen avulla lasketaan annettujen pisteiden keskiarvo.
 • (Mitä tämä tarkoittaa? Vastaus: nimi ja sähköpostiosoite tallennetaan oman tietokoneesi nettiselaimen muistiin.)

Sähköpostiosoitteesi ei näy julkisesti kenellekään. Sitä kysytään tässä lomakkeessa vain siksi, että se vähentää roskapostin määrää.

Tuoreet mielipiteet

 1. Kettuntunut (Kontiosuon jätekeskus)
 2. Peter (Vihdin jäteasema)
 3. jari.jansson (Raahen jäteasema)
 4. Lea Partanen (Paltamon lajitteluasema)
 5. Soili Kultanen (Kujalan jätekeskus)

Saman seudun kohteita
Mistä tässä on kyse?
Lyhyesti: Kaatopaikat.com pyrkii listaamaan jokaisen Suomen alueella toimivan kaatopaikan ja jäteaseman yhteystiedot. Hävittämällä jätteen kaatopaikalla voidaan säästää ympäristöä, luontoa pilaantumiselta. Ennen kaatopaikalla tai jäteasemalla käymistä kannattaa etukäteen varmistaa, että asema on avoinna.