Kaatopaikat.com — Kaatopaikkojen ja jäteasemien hakemisto.

Kohde-esittelyitä on yhteensä 257 kappaletta


Etsi kaatopaikkaa/jäteasemaa hakusanalla

Rauhalan jätekeskus

Tällä esittelysivulla julkaistut aukioloajat perustuvat jäteaseman/kaatopaikan huoltajan nettisivuilla esitettyihin tietoihin. Aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta.

Rauhalan jätekeskus (entinen Rauhalan kaatopaikka) sijaitsee Finbynlaaksossa. Se on avoinna maanantaisin kello 11.30–19 ja tii–pe klo 9.30–17. Lisäksi avoinna huhti–lokakuussa joka kuukauden ensimmäisenä arkilauantaina klo 10–15. Poikkeuksista aukioloissa kerrotaan Lounais-Suomen Jätehuollon nettisivuilla.

Puhelinnumero on 020 728 2160 ja sähköpostiosoite asiakaspalvelu@lsjh.fi.

Paikalle saavuttaessa on syytä ilmoittautua vastaanottopisteen henkilökunnalle, joka tarvittaessa neuvoo ja auttaa asioinnissa.

Jätekeskukseen voi tuoda jätteitä pääasiassa peräkärry- ja pakettiautokuormina. Betonin ja tiilijätteen suurkuormia vastaanotetaan vain sopimuksesta.

Kaatopaikat.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Jos aseman esittelysivulla mainitaan puhelinnumero, siihen kannattaa soittaa ennen paikan päällä käymistä. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Rauhalan jätekeskus 2/5, yhteensä 6 arviota. 6 käyttäjäarvostelua.

Kaatopaikalle/jäteasemalle annetut mielipiteet:

Jos haluat saada vastauksen palautteeseesi tai kysymykseesi, voi olla parasta olla yhteydessä suoraan kyseisen jäteaseman/kaatopaikan asiakaspalveluun.

kärryllinen paskaa:

ei ollut ketään neuvomassa minne viedä mitäkin eikä ollut ketään auttamassa peräkärryn tyhjennyksessä

 • Kirjoitettu: 20. päivä helmikuuta 2017
 • Kestolinkki: #

oolannin impi:

vai vielä pitäs jonkun tyhjentää sun paskas kyllä oot aika mölli

 • Kirjoitettu: 04. päivä huhtikuuta 2017
 • Kestolinkki: #

Tyytyväinen Asiakas:

Todella mukava ja avulias henkilökunta!

 • Kirjoitettu: 26. päivä marraskuuta 2017
 • Kestolinkki: #

Rauhalan henkilökunta:

HUOMIO!! Käyttehän antamassa palautteet/kysymykset yms LSJH:n virallisille sivuille. Tämä Kaatopaikat.com ei ole muutenkaan luotettava tietolähde aukioloaikojen eikä muunkaan tärkeän tiedon suhteen. Joten klikatkaapa www.lsjh.fi

 • Kirjoitettu: 22. päivä joulukuuta 2017
 • Kestolinkki: #

Asiakas:

Voisiko ylläpito laittaa esittelysivuille ENSIMMÄISEKSI linkin esiteltävän omille sivuille ja huomautuksen, että asiakas tarkistaa tietojen oikeellisuuden yrityksen OMILTA SIVUILTA?

Tällä sivustolla on jatkuvasti vanhentunutta tietoa, eikä kaikki asiakkaat ymmärrä tämän sivuston konseptia, jolloin sekä esiteltävä yritys että asiakas itse kärsii tämän sivuston aiheuttamista väärinymmärryksistä.

 • Kirjoitettu: 22. päivä joulukuuta 2017
 • Kestolinkki: #

Pete:

Juu, kiitos Asiakkaalle ideasta. Tuumasta toimeen…

 • Kirjoitettu: 22. päivä joulukuuta 2017
 • Kestolinkki: #
 • Auta pisteyttämään tämä kaatopaikka asettamalla arvosana väliltä 0–5, jossa numero 5 tarkoittaa erinomaista. Arvosanaa ei näytetä julkisesti, mutta sen avulla lasketaan annettujen pisteiden keskiarvo.
 • (Mitä tämä tarkoittaa? Vastaus: nimi ja sähköpostiosoite tallennetaan oman tietokoneesi nettiselaimen muistiin.)

Sähköpostiosoitteesi ei näy julkisesti kenellekään. Sitä kysytään tässä lomakkeessa vain siksi, että se vähentää roskapostin määrää.

Tuoreet mielipiteet

 1. Katariina Paavola (Sotkamon lajitteluasema)
 2. Pasi Nurmi (Urjalan jäteasema)
 3. Toivo Kinnunen (Tyrnävän jäteasema)
 4. Kari (Kontiosuon jätekeskus)
 5. Arto Pääkkönen (Kuhmon lajitteluasema)

Saman seudun kohteita
Mistä tässä on kyse?
Lyhyesti: Kaatopaikat.com pyrkii listaamaan jokaisen Suomen alueella toimivan kaatopaikan ja jäteaseman yhteystiedot. Hävittämällä jätteen kaatopaikalla voidaan säästää ympäristöä, luontoa pilaantumiselta. Ennen kaatopaikalla tai jäteasemalla käymistä kannattaa etukäteen varmistaa, että asema on avoinna.